fbpx

O Nama

O Nama

ACKE Tim datira još od 2008. godine kada je grupa internacionalnih freelansera započela svoje putovanje kroz digitalni svijet. Naš tim je povezala ljubav prema igricama i računarima, tako da su naši prvi poslovi upravo bili u gaming industiji 2008. godine naš tim je brojao 8 članova, od kojih nijedan član nije bio u istoj državi, svi su bili početnici u nekoj oblasti IT sektora. Zajedničkim radom, zalaganjem i rješavanjem problema tim je svakodnevno postajao bolji i složniji, tako smo kroz godine napredovali od početnika do profesionalaca u raznim oblastima. Od našeg početka do danas radili smo za preko 900 kompanija, 150 programerskih firmi kao outsourcing tim (saradnici), 15 državnih projekata i 4 kontinenta (Europa, Azija, Amerika, Afrika). 

Zbog obima posla koji trenutno obavljamo odlučili smo da svoj tim proširimo talentovanim ljudima sa ciljem da damo šansu mladima iz BiH.

2020. godine smo osnovali ACKE CREATIVE STUDIO sa sjedištem u Ilijašu.

Zadatak svakog od nas je svakodnevno razvijati nove tehnologije, web stranice i poslovne aplikacije, da bi svijet naših klijenata bolje funkcionisao.

Naš inovativni tim stvara nezaboravna korisnička iskustva koja su zaslijepila i impresionirala čak i najstrožije kritičare. Kontaktirajte nas i svoj poslovni svijet učinite efikasnijim i drugačijim od ostalih.

Misija

Naša misija je da unaprijedimo kvalitet IT usluga u Bosni i Hercegovini, da ponudimo domaćim i stranim kompanijama usluge koje će u značajnoj mjeri unaprijediti njihovo poslovanje, smanjiti troškove i povećati kvalitet.

Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za agenciju  koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti programiranja, web dizajna, tako i u oblasti kreiranja poslovnih aplikacija, te agenciju koja posluje u korak s vremenom koje dolazi. Ne samo da uvodimo nove navike i trendove, nego ih i predviđamo i kreiramo.

Naš tim uspješnih ljudi

Ko smo mi?

Abid Mešetović Team leader

Belmin Čelebić Project manager

Saudin Kopić Database manager

Alijana Bešić PR

Seida Skalonjić Graphic designer

Jasmina Babić Director / Photography

Davud Dervić Database manager

Jasmin Pavica PR

Da li želite da vaš posao napreduje ?

Mi to možemo uraditi za Vas

Kontakt

+387 62 66 77 47
info@acke.ba

Suradnja / Partnerstvo

+387 62 66 77 47
partner@acke.ba

Adresa

Mlini 73, ILIJAŠ
71380 Bosna i Hercegovina

small_c_popup.png

Zakažite sastanak sa nama

900+ uspješnih projekata širom svijeta ! Neka i Vaš bude takav !

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.