fbpx

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na web stranicu ACKE Creative Studio! Hvala vam na posjeti i interesu za naše usluge.

Uslovi korišćenja
ACKE Creative Studia

Na ovoj stranici možete da se informišete detaljno o načinima plaćanja kao i uslovima pod kojima možete koristiti usluge kompanije ACKE Creative Studio.

1. UVOD

U daljem tekstu su definisani uslovi saradnje između kompanije ACKE Creative Studio i korisnika usluga naše kompanije, posjetioca web sajta i drugih koji žele da pristupe usluzi ili da je koriste.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Uslove korišćenja:

 • (“Uslovi”, “Uslovi korišćenja”) prije korišćenja sajta www.acke.ba (“Usluga”) kojim upravlja ACKE Creative Studio (“mi”, “nas” ili “naše”).

2. KORIŠĆENJE USLUGA I PRISTUP WEB LOKACIJI

 • Pristupanjem i korišćenjem web sajta www.acke.ba, ili koristeći bilo koju uslugu koju nudimo, pristajete na poštovanje i prihvatanje uslova korišćenja koji su opisani u nastavku. Ukoliko se ne slažete sa ovim odredbama i uslovima korišćenja, molimo vas da se suzdržite od korišćenja web sajta naše kompanije ili naših usluga.

3. OPŠTE ODREDBE

 • Ovi Uslovi korišćenja su sastavni dio kompanije ACKE Creative Studio i kao takvi predstavljaju ugovor između kompanije ACKE Creative Studio  registrovan u Bosni I Hercegovini sa matičnim brojem 4303413840004 i riješenjem o radu: 07-32.5-10245/20, i korisnika naših usluga, posjetioca sajta i svih onih koji žele da pristupe usluzi kompanije ACKE Creative Studio.

 • Ovim ugovorom se utvrđuju prava i obaveze u vezi sa korišćenjem sajta kompanije i naših usluga.

4. PRIHVATANJE PONUDE

 • Prije bilo kakvih radova i otpočinjanja projekta u Vaše ime, potrebno je odobrenje za nastavak, odnosno da ste saglasni da se krene sa projektom. Plaćanje Vašeg depozita (avansa) će se smatrati Vašim ovlašćenjem za nastavak, ako se u ovoj fazi zatraže sredstva. Ako ne, takvo odobrenje mora biti dato u pisanoj formi – putem e-maila ili pismom. Nijedan projekat neće otpočeti dok ne dobijemo odobrenje.

5. GARANCIJA I VLASNIŠTVO

 • Svaki izrađen web sajt od strane nas, a za klijenta, ima garanciju 30 dana. Nakon ovog perioda, i zato što je našim klijentima omogućen potpuni pristup svim datotekama sajta, ne možemo prihvatiti odgovornost ukoliko je web sajt hakovan, oboren ili nefunkcionalan, jer mi više nemamo potpunu kontrolu nad načinom na koji se web sajt koristi.

 • Softveri uz pomoć kojih se koristi web sajt i koji su povezani sa web sajtom, kao što su WordPress ili WordPress dodaci postaju Vaše vlasništvo i Vaša je odgovornost da obezbjedite da se takav softver ažurira pravovremeno, kako bi se osigurao kontinuirani rad web sajta. Kao dodatnu uslugu, mi nudimo pakete za održavanje sajta koji pokrivaju ažuriranje softvera.

 • Vlasništvo nad projektom, kodom i dizajnom pripada klijentu, koji je ujedno i odgovoran za sve informacije koje se nalaze na sajtu.

 • ACKE Creative Studio zadržava prava jedino na potpis u dnu sajta kao izvođač projekta i autor.

6. PLAĆANJE I DEPOZIT

 • Prije bilo kakvih aktivnosti neophodno je izvršiti avansnu uplatu, koja je ujedno i mjera obezbeđenja kako za ljudske, tako i za tehničke resurse kompanije ACKE Creative Studio. Avansna uplata iznosi 50% od ukupne cijene projekta, osim ukoliko ponudom nije definisan manji ili veći procenat avansne uplate u zavisnosti od veličine i tipa projekta. Mi ćemo iskoristiti naše zakonsko pravo da tražimo kamatu u skladu sa privrednim pravom, ukoliko klijent nije isplatio dugovanja ili ukoliko je probio rok za plaćanje (navedenu valutu plaćanja).

 • Svi iznosi (novčana sredstva) uplaćeni ACKE Creative Studio su nepovratni, jer su mjera obezbjeđenja i rezervisanja kako ljudskih, tako i tehničkih resursa i garancija su da se radi na projektu. Ukoliko se uplati više od onoga što se duguje po predračunu, ostatak će ostati na Vašem računu kao kredit, što se može koristiti za bilo koju uslugu koju nudimo.

 • Uplata avansa (depozita) će se uzeti kao Vaša namjera da nastavite saradnju do završetka projekta za koji smo angažovani i obavezuje Vas da izvršite punu uplatu kada se projekat završi.

7. POVJERLJIVE INFORMACIJE

 • ACKE Creative Studio ne želi preko svog web sajta da dobija poverljive informacije, te da bi se one klasifikovale kao poverljive neophodno je potpisati ugovor o povjerljivosti u kom će biti sve jasno definisano. ACKE Creative Studio će svakoj osobi pružiti punu podršku zaštiti prava ličnosti, prava na privatnost, imovinu i intelektualnu svojinu.

8. KORIŠĆENJE NAŠEG SAJTA I ODRICANJE ODGOVORNOSTI

 • Ne postoji nikakva naplata za pristup sajtu, osim ukoliko postoji Vaša obaveza da platite cijenu komunikacione veze (interneta) koju ste koristili da biste posjetili sajt. Pristupate web sajtu na sopstvenu odgovornost. Naše usluge su namjenjene isključivo punoljetnim osobama. Vaš pristup sajtu može biti onemogućen, ograničen ili ukinut bilo kada ukoliko se primjeti zloupotreba sajta sa Vaše strane na bilo koji način. Ne možemo garantovati da će stranica biti prikazivana bez grešaka i da će data-centar uvijek obezbjediti raspoloživost iste. Sadržaj na web sajtu se može promjeniti bez prethodne najave.

 • ACKE Creative Studio neće biti ni na koji način odgovoran za bilo kakvu netačnost ili grešku u vezi sa informacijama i materijalima koji su pronađeni i objavljeni. Neovlašćena upotreba web sajta, narušavanje bezbjednosti, zloupotreba pristupnih podataka može dovesti do potraživanja štete i-/ ili će biti krivično djelo kažnjivo prema važećem krivičnom zakonu.

9. AUTORSKA PRAVA I INTELEKTUALNA SVOJINA

 • Nije dozvoljeno kopiranje i zloupotreba informacija na našem web sajtu, kao ni materijala sa istog. Ne smijete da reprodukujete ili distribuirate na bilo koji način informacije preuzete sa web-sajta, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, grafiku, video, kod i-/ ili softver bez našeg prethodnog pisanog pristanka. Ukoliko postoji dugme za dijeljenje sadržaja, moguće je izričito na taj način deliti sadržaj.

10. IZMJENE USLOVA KORIŠĆENJA I KONTAKT

 • ACKE Creative Studio može izmjeniti uslove korišćenja u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Za sva pitanja ili nedoumice kontaktirajte nas na info@acke.ba.

Kontakt

+387 62 66 77 47
info@acke.ba

Suradnja / Partnerstvo

+387 62 66 77 47
partner@acke.ba

Adresa

Mlini 73, ILIJAŠ
71380 Bosna i Hercegovina

small_c_popup.png

Zakažite sastanak sa nama

900+ uspješnih projekata širom svijeta ! Neka i Vaš bude takav !

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.